Författare Föreläsare Journalist

Kontakta mig

om du har du vill att jag ska skriva en text, redaktöra en tidning eller föreläsa om barn och sorg. Ring mig på 070-778 35 04 eller mejla på berg.mia@gmail.com

Jag bor i Sundsvall, men åker dit jobben tar mig. Jag är momsregistrerad och har F-skatt.

 

Vem är Mia Berg?

Det har jag grubblat på hela mitt liv. Det är på den där nivån så att jag har svårt att prata in ett telefonsvararmeddelande på min mobil, ni vet:
Hej, ni har kommit till Mia Berg, journalist... ja, och mamma, och fru, och vän, och tänkare... och nånstans här börjar jag tänka på vad alla som ringde till det mobilsvaret skulle börja tänka och att jag kanske inte skulle få några fler meddelanden om jag sa så.
Jag kan helt enkelt inte sätta en etikett på mig själv: Jag är ju allt det där. Och mycket mer. Ganska ofta kämpar jag för att bara vara Mia också. Den TokKloka. Så om du vill ha nån bild av allt det där som händer i min hjärna - läs min blogg. Och räcker inte det, så hör av dig, vettja!